SIXT Plus
22 Aug 2023

Απόκτησε το όχημα που επιθυμείς!

Επιστρέψατε στην Αθήνα και ενδιαφέρεστε να ενοικιάσετε το κατάλληλο όχημα για εσάς; Η μίσθωση ενός οχήματος είναι μια βολική επιλογή τόσο για βραχυπρόθεσμες, όσο και για μεσοπρόθεσμες ανάγκες μετακίνησης. Αν ψάχνετε για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο μίσθωσης ενός οχήματος στην Αθήνα, εδώ θα βρείτε κάποια γενικά tips που μπορεί να θέλετε να εξετάσετε:

 

Ερευνήστε και επιλέξτε ένα όχημα: Προσδιορίστε τον τύπο του οχήματος που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Λάβετε υπόψη παράγοντες όπως το μέγεθος, η απόδοση καυσίμου και τα χαρακτηριστικά.

 

Προϋπολογισμός και όροι: Ορίστε έναν προϋπολογισμό για τις πληρωμές μισθωμάτων. Η μίσθωση συνήθως περιλαμβάνει μηνιαίες πληρωμές που είναι χαμηλότερες από τις πληρωμές δανείου, ενώ περιλαμβάνει και έξοδα όπως ασφάλιση, συντήρηση, τέλη κυκλοφορίας.

 

Επιλέξτε εταιρεία μίσθωσης: Αναζητήστε αξιόπιστες εταιρείες μίσθωσης αυτοκινήτων στην Αθήνα, που προσφέρουν ευέλικτο leasing, όπως η SIXT. Μπορείτε να κάνετε έρευνα στο διαδίκτυο ή να ζητήσετε συστάσεις από γνωστούς ή φίλους που έχουν μισθώσει οχήματα στο παρελθόν. Συγκρίνετε όρους μίσθωσης, τιμές και κριτικές πελατών. Με την SIXT θα έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση, στον καλύτερο δυνατό χρόνο και, φυσικά, ένα αξιόπιστο όχημα.

 

Τεκμηρίωση: Θα χρειαστεί να προσκομίσετε ορισμένα έγγραφα, όπως η άδεια οδήγησής σας και πιθανώς μια εισοδηματική κατάσταση. Η εταιρεία μίσθωσης αυτοκινήτων θα εξετάσει την αίτησή σας και θα πραγματοποιήσει πιστοληπτικό έλεγχο .

 

Συμφωνία μίσθωσης: Εάν η αίτησή σας εγκριθεί, θα υπογράψετε σύμβαση μίσθωσης. Αυτό το έγγραφο θα περιγράφει όλους τους όρους της μίσθωσης, συμπεριλαμβανομένων των μηνιαίων πληρωμών, των ορίων χιλιομέτρων, των ευθυνών συντήρησης και τυχόν άλλων τελών.

 

Αρχικές πληρωμές: Ίσως χρειαστεί να κάνετε μια αρχική πληρωμή, η οποία συχνά περιλαμβάνει την πληρωμή μίσθωσης του πρώτου μήνα καθώς και μια εγγύηση.

 

Οδήγηση και συντήρηση: Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, μπορείτε να απολαύσετε το νέο σας όχημα. Φροντίστε για την τακτική συντήρηση και αντιμετωπίστε εγκαίρως τυχόν προβλήματα για να διασφαλίσετε ότι πληροίτε τις απαιτήσεις της μίσθωσης.

 

Λήξη μίσθωσης: Καθώς λήγει η διάρκεια της μίσθωσης, θα πρέπει να επιστρέψετε το όχημα στην εταιρεία μίσθωσης αυτοκινήτων. Να είστε προετοιμασμένοι για τυχόν επιπλέον χρεώσεις χιλιομέτρων ή χρεώσεις φθοράς, εάν φυσικά υπάρχουν.

 

Να θυμάστε ότι τα βήματα και οι λεπτομέρειες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία μίσθωσης και τους τοπικούς κανονισμούς. Είναι σημαντικό να διαβάσετε και να κατανοήσετε διεξοδικά τη σύμβαση μίσθωσης πριν από την υπογραφή της και να διευκρινίσετε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. Με την εγγύηση και την αξιοπιστία της SIXT, δεν έχετε παρά να απολαύσετε το νέο σας αυτοκίνητο μέσω της υπηρεσίας ευέλικτου leasing, SIXT Plus.