Kefalonia & Alexandroupoli
20 Jun 2023

Νέα καταστήματα στην Κεφαλονιά και στην Αλεξανδρούπολη

Αγαπητοί πελάτες,

 

Με χαρά ανακοινώνουμε το άνοιγμα των νέων μας καταστημάτων ενοικίασης αυτοκινήτων, στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς και της Αλεξανδρούπολης αντίστοιχα! Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε την παρουσία μας και μπορούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε δύο νέους, υπερσύγχρονους σταθμούς.

 

Στη SIXT, δεσμευόμαστε να παρέχουμε καθημερινά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μετακίνησης σε όλους. Επιπλέον, προσφέρουμε ευέλικτες επιλογές ενοικίασης, από μία ημέρα έως και 5 χρόνια, προσαρμοσμένες ειδικά στις ανάγκες σας. Έχοντας στον στόλο μας τα πιο σύγχρονα οχήματα της αγοράς και τηρώντας σαφώς όλες τις προκαθορισμένες συντηρήσεις, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε ασφαλείς και άνετες διαδρομές, χωρίς έννοιες!

 

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι έτοιμο να σας βοηθήσει ανά πάσα στιγμή να επιλέξετε το κατάλληλο αυτοκίνητο και να σας παράσχει οποιαδήποτε πληροφορία ή υποστήριξη χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της ενοικίασης. Είτε ταξιδεύετε για δουλειά είτε για αναψυχή, ένα είναι σίγουρο... Ένα αυτοκίνητο της SIXT είναι διαθέσιμο για να καλύψει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

 

Επισκεφτείτε μας στα νέα μας καταστήματα στην Κεφαλονιά και την Αλεξανδρούπολη και αφήστε μας να φροντίσουμε για τις μετακινήσεις σας. Επιπλέον, δώστε μας άμεσα το feedback σας, μέσω των Google Reviews και των ερωτηματολογίων CES, και βοηθήστε μας να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

 

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε και να σας παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Για οποιαδήποτε ερώτηση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 211 95 50000 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο reservations@sixt.gr.

 

Για να προγραμματίσετε την κράτησή σας μπορείτε να κάνετε click, εδώ.

 

Εναλλακτικά, κατεβάστε το App της SIXT.

 

SIXT: EXPECT BETTER