Flexible Leasing
17 Jan 2024

SIXT+ | Η ευελιξία στα χέρια σου!

Mία Premium Εμπειρία Μίσθωσης Αυτοκινήτου - Ποιότητα, Ευελιξία και Οικονομία σε κάθε σου διαδρομή.

 

Η υπηρεσία SIXT+ αποτελεί έναν πρωτοποριακό τρόπο μίσθωσης αυτοκινήτων, προσφέροντας μοντέρνα και ποιοτικά οχήματα σε προνομιακές τιμές. Η μηνιαία  υπηρεσία μίσθωσης SIXT+ αποτελεί την πλέον δημοφιλή επιλογή, χάρη στην ευελιξία και τα οφέλη που προσφέρει. Στη SIXT παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και λαμβάνουμε υπόψη τις ανάγκες των πελατών μας, προσελκύοντας τόσο επαγγελματίες όσο και ιδιώτες. 

 

Επιλέγοντας την υπηρεσία SIXT+ απολαμβάνεις οφέλη και προνόμια όπως:

 

1. 0€ Κόστος Εγγραφής.

Με την υπηρεσία SIXT+ μπορείς να οδηγήσεις το αυτοκίνητο που θέλεις χωρίς προκαταβολή και κόστη συνδρομής, και χωρίς καμία δέσμευση. Απλά επιλέγεις την ημερομηνία που το θέλεις και το παραλαμβάνεις άμεσα! Το μόνο που θα χρειαστεί να καταβάλεις για να απολαύσεις την υπηρεσία SIXT+ είναι η εγγύηση. Το ποσό της εγγύησης δεσμεύεται στην πιστωτική σου κάρτα και επιστρέφεται με την παράδοση του οχήματος στην αρχική του κατάσταση.  Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η προστασία και των δύο μερών.

 

2. Μεγάλη Ποικιλία Οχημάτων

Με το SIXT+ μπορείς να οδηγήσεις ακριβώς το μοντέλο αυτοκινήτου που θα επιλέξεις καθώς ο στόλος μας διακρίνεται για την ευρεία γκάμα των οχημάτων που διαθέτει (πόλης, suv, ηλεκτρικά, πολυτελείς, van) για όλες τις ανάγκες μετακίνησης.  Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι κάθε πελάτης μπορεί να βρει άμεσα διαθέσιμο το ιδανικό αυτοκίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες του, είτε αυτές αφορούν την καθημερινή του μετακίνηση, είτε μια ειδική περίσταση.

 

Στη SIXT με την μηνιαία υπηρεσία μίσθωσης αυτοκινήτου SIXT+ προσφέρουμε μια ισορροπημένη λύση μεταξύ ποιότητας, ευελιξίας και οικονομικής αποδοτικότητας. Η υψηλής ποιότητας εμπειρία που προσφέρουμε μέσω του SIXT+ έχει στόχο να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, προσφέροντας την μέγιστη άνεση και ασφάλεια.

 

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τη SIXT και να απολαύσεις την μοναδική εμπειρία της πραγματικά ευέλικτης μίσθωσης SIXT+.

 

SIXT: EXPECT BETTER